Top Attraktioner i Toronto

Toronto Harbourfront Center

Harbourfront er en vidunderlig sti langs søen. Det er fantastisk sted downtown at have en drink og spise. Du kan tage udsigten til søen, få frisk luft, da den forfriskende vind kommer op fra søen, og du kan se øen Toronto. Hvis du ikke ønsker at spise eller sidde, er der en lang gangbro langs kanten af ​​søen, hvor du kan tage en afslappet tur.

High Park

Lige vest for downtown Toronto finder du High Park. Det er en smuk 400 hektar store Park med vandrestier, en lille zoo og endda en swimmingpool og nogle sportsfaciliteter. Der er mange damme, der skaber et fantastisk landskab. Det er en beroligende oase kun få minutter fra byens liv og liv. Det er især smukt i foråret, når de berømte Cherry Blossoms blomstrer og om efteråret, når bladene skifter farver.

Casa Loma

Casa Loma er en smuk Edwardian Era slot. Det er det eneste landemærke slot i Nordamerika og har endda været omtalt i et par film. Her kan du udforske de vidunderligt møblerede værelser og nyde en tur rundt i de dejlige haver. Der er endda skjulte tunneler og passager at udforske.

Toronto Island

Du kan ikke besøge Toronto og ikke besøge Toronto Island. Det er et naturligt paradis bare en hurtig færge tur fra downtown Toronto. Her kan du se den spektakulære toronto skyline og nyde en afslappende gåtur udforske hele øen har at byde på. Hvis det er varmt ud, kan du endda ligge på stranden og arbejde på din solbrunning. Hvis du har børn, vil de elske Center Island, som har en række rides og attraktioner for børn og endda voksne at nyde.

CN Tower

Endelig er det berømte CN Tower. Det er utroligt at tage udsigten til byen og søen ovenfra. Hvis du leder efter en spænding, kan du også gøre den sæsonmæssige EdgeWalk, som giver dig mulighed for at gå langs omkredsen af ​​taget på CN Tower.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *